Ολύμπια τα εν Δίω 2019

Για μια ακόμη χρονιά, διοργανώθηκε από το Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, η Διεθνής Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού, «ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΑ ΕΝ ΔΙΩ».

Στο πλαίσιο αυτού του θεσμού, οι μαθητές του Σχολείου μας μαζί με τους μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ Κατερίνης παρακολούθησαν, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στην αίθουσα του θεατρικού εργαστηρίου «ΜΩ», τη θεατρική παράσταση «Safinazin Izdivaci» (Ο Γάμος του Σαφινάζ), που παρουσίασαν στην τουρκική γλώσσα μαθητές  του HUSEYIN OKAN MERZECI ANATOLIAN HIGH SCHOOL, από τη  Μερσίνη της Τουρκίας.

Χάρη στο εξαιρετικό υποκριτικό ταλέντο των νεαρών ηθοποιών και τον κωμικό χαρακτήρα του έργου, η γλώσσα τελικά δε στάθηκε εμπόδιο στην ευχάριστη θέαση και απόλαυση της παράστασης και στο τέλος οι θεατές επιβράβευσαν τους συντελεστές της, με ένα εγκάρδιο και ενθουσιώδες χειροκρότημα. Η βραδιά περατώθηκε με την απονομή  στους συντελεστές της παράστασης, τιμητικών βραβείων και αναμνηστικών, από τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής κ. Αθανάσιο Μπίντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *