Παράταση εγγραφών

Υπενθυμίζουμε ότι η κανονική περίοδος των εγγραφών για το σχολικό έτος 2019-2020 έληξε τον περασμένο Ιούνιο. Ωστόσο δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να εγγραφούν εκπρόθεσμα μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, με την έγκριση του Διευθυντή του σχολείου, εφόσον συντρέχουν ειδικοί λόγοι. Στην περίπτωση που κάποιοι επιθυμούν να εγγραφούν πέραν της προαναφερθείσας προθεσμίας, θα πρέπει η αίτηση εγγραφής τους να εξεταστεί και να εγκριθεί από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα για το Εσπερινό Γυμνάσιο υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, δυνατότητα εγγραφής έχουν:

  1. Οι ενήλικοι με απολυτήριο Δημοτικού ή τελειόφοιτοι Α΄ και Β΄ τάξης Γυμνασίου, χωρίς βιβλιάριο εργασίας, εφόσον υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
  2. Οι ανήλικοι απόφοιτοι Δημοτικού ή τελειόφοιτοι Α΄ και Β΄ τάξης Γυμνασίου, οι οποίοι έχουν απαραίτητα συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και εφόσον προσκομίσουν: α) φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου εργασίας για συγκεκριμένη εργασία με την οποία απασχολούνται, β) την εκτύπωση των ηλεκτρονικά υποβαλλόμενων από τον εργοδότη στοιχείων του μαθητή/τριας στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.
  3. Σε περίπτωση που οι ανήλικοι/κες μαθητές/τριες απασχολούνται νόμιμα από εργοδότη συγγένειας α΄ και .β΄βαθμού ή σύζυγο θα πρέπει να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου εργασίας και σχετική υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 από τον εργοδότη.
  4. Οι ανήλικοι/κες μαθητές/τριες που εργάζονται στον ναυτιλιακό ή αλιευτικό τομέα θα πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφα ναυτικού φυλλαδίου.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

του Εσπερινού Γυμνασίου Κατερίνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *